Sessió individual, en parella o en grup reduït

A Sant Cugat del Vallès (Barcelona)


Més enllà d’idees sobre un@ mateix@, relats mentals i identificacions… hi ha la capacitat de reconèixer la teva naturalesa essencial, de sentir la consciència que ho abasta tot… de tenir més pau al cor i viure la vida amb més confiança, tal com es va manifestant.”

Una experiència meditativa d’immersió sonora usant instruments amb sons harmònics i cants terapèutics, que rebràs còmodament estirada/t i amb els ulls tancats, i que t’acompanyarà, des de l’amor i el respecte, a través d’un viatge intern d’autodescobriment, transformació i autosanació.

Els sons harmònics baixen les freqüències de les nostres ones cerebrals provocant una profunda relaxació física i mental, l’atur gradual del diàleg de la ment, i per tant, el reconeixement del silenci intern, del que som quan deixem de pensar i de controlar.

En termes generals, les sessions estan indicades per al restabliment del nostre equilibri energètic, tant en l’àmbit físic, recuperant l’harmonia natural cel·lular, com en el psicològic, amb una profunda relaxació mental i un recentrament integral.

A més de reduir l’ansietat i l’estrès, enfortir el sistema immunològic, harmonitzar els patrons energètics, millorar la concentració i l’atenció, promoure l’equilibri emocional o afavorir la creativitat i la claredat mental entre altres beneficis, la sessió també pot tenir un enfoc transpersonal, és a dir, abordar la dimensió espiritual i transcendental de l’experiència humana, i fomentar l’expansió de la consciència i la integració de totes les dimensions de l’ésser.

L’enfocament i el mètode de treball de cada sessió s’adapta sempre a les necessitats de cada persona.

“Cada sessió és un nou descobriment, tant poden aflorar temes pendents i tenir l’oportunitat de posar-hi llum, com sentir directament que has recuperat el teu poder personal.”
Sara (Barcelona)

Em sento lleugera i empoderada, he deixat anar moltes coses i estic més connectada amb mi mateixa, més sencera i amb més força.
Bet (Badalona)

“El pensament viu entre el passat i el futur, entre el record i l’anticipació.
El moment present pertany a l’àmbit de la consciència.
Sostenir-se en l’ara, ser en la presència, transcendir el pensament i comprendre que només existeix aquest instant present.”

Sessions basades en l’ús rigorós i responsable de l’energia dels sons harmònics i la seva capacitat d’expandir la consciència, especialment indicades per acompanyar processos de transformació interior en el camí cap a la pau i el benestar.

Una pràctica meditativa de reconeixement interior en actitud de sàvia rendició que, acompanyada d’una mentoria personalitzada per completar la vivència, et permetrà connectar amb el teu cos energètic, amb la teva intuïció profunda i els teus recursos personals latents, i t’ajudarà a desfer-te de certs patrons i hàbits mentals que limiten la teva mirada i la teva creativitat, alliberant tensions o desbloquejant preocupacions i inquietuds.
Per deixar anar allò que ja no necessites i centrar-te en la teva essència amorosa, en el propòsit de la teva ànima.

En acabar la sessió t’oferiré aquest acompanyament per compartir i integrar l’experiència, reflexionar sobre qualsevol revelació o transformació que hagi passat durant la sessió i prendre consciència d’allò que es consideri més significatiu.

Durada màxima de la sessió: 1:30h
No cal portar cap roba especial (preferiblement que sigui còmoda) ni treure’s cap peça per a la sessió (només caldrà treure’s les sabates).

No es requereixen coneixements previs ni cap tipus de creences.

Preus de les sessions:
Individual: 60€
Dues persones: 45€ per persona
De tres a sis persones: 35€ per persona

A Sant Cugat del Vallès (a 20 minuts de Barcelona).
Sempre a hores prèviament convingudes.

→ Reserves
o més informació per WhatsApp (icona a baix a l’esquerra).

“Cada vegada és una experiència diferent però sempre amb el potencial de mostrar-me allò que em convé treballar
per a recuperar la meva pau interior.”
Nuria (Barcelona)

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp