Concerts meditatius:
Sessions grupals públiques i privades

Banys de So grupals, sessions obertes al public que s’ofereixen en diferents centres (→veure Agenda), i sessions privades formant part d’un retir, a casa teva amb amics o familiars, acompanyant a grups de meditació, de formació, de desenvolupament personal… per a grups humans o organitzacions que requereixin d’una profunda experiència de transformació per al centrament, la cohesió, la pau, la creativitat i l’empoderament.

Sessions grupals amb cants terapèutics i sons harmònics que redueixen les tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri psicoenergètic i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos en pau.

Aquests sons i les seves resonàncies tenen la virtut de modificar l’estat de la nostra consciència de forma instantània, d’alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i donar-nos l’oportunitat de connectar amb el nostre jo profund, amb estats més subtils que ens permeten sentir i observar més enllà de la percepció habitual de l’ego.

Imatge:  Centre de Ioga Siddharta, Figueres

“Les sessions em donen pau i serenitat, però també força,
sento que recupero el meu poder personal que tant necessito per suportar la meva malaltia.”
Carme (Terrassa)

Imatge: La Bartra · Retir Prana Hub Reus

Durant la sessió, estirats i amb els ulls tancats, les nostres freqüències cerebrals baixen, la ment es calma i les nostres cuirasses s’estoven.
Al desfer-se les cuirasses cauen els filtres i la mirada interior es transforma, esdevé més essencial, més pura i més amorosa… reconeixem la nostra veritable naturalesa.
I des d’aquest estat de quietut i presencia, de pau i confiança, podem connectar amb el nostre mestre interior, la nostra intuició profunda, els nostres recursos personals latents…  i donar-nos compte d’aquells hàbits que hem anat incorporant al llarg de la vida per a protegir-nos, i que ja no ens serveixen ni ens deixen veure la realitat tal com és… i desaprende, recuperar espai i alleugerir la percepció, i així mateix, poder desbloquejar conflictes o resoldre situacions encallades en diferents àmbits de la nostra vida.

Amb el so aflora allò que ha d’aflorar i tenim l’opció de portar-ho a la consciència per a transitar-ho i transformar-ho.

Imatge:  Espaipertu Institut, Granollers

“I encara que semblés que dormim hi ha un despertar intern, el qual dirigeix el somni i eventualment ens desperta de retorn cap a la veritat del que realment som…”

Rumi

Imatge: Centre de Ioga Atman, Artés

“Recordo que la primera vegada que vaig escoltar els gongs vaig tenir por, vaig posar molta resistència, eren sons i sensacions desconegudes per a mi, però després em vaig rendir i ara cada vegada gaudeixo més d’aquesta potent experiència regeneradora i expansiva.”
Lucía (Barcelona)

Imatge: Satya Centre de Ioga, Sant Quirze del Vallès
Imatge: Universitat Pompeu Fabra, Barcelona
Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp