foto-portada-bis

Xavi Sorolla

Sobre mi

Fa 17 anys que vaig donar un tomb a la meva vida, i va ser en aquell moment que vaig experimentar per primera vegada el gran poder de transformació que té el so, i molt especialment els sons harmònics.
Des de llavors, i després d’un necessari període de formació i, sobretot, d’un profund i intens treball terapèutic d’autoconeixement i transformació interior, que estic centrat en l’ús del so i els harmònics com a eines per expandir la consciència, reconèixer el nostre jo profund i essencial i facilitar l’autosanació.
Així, acompanyo a les persones que ho desitgen a reconnectar amb el seu cos energètic i la seva intuïció profunda, i a recordar, des de la pau del cor, el propòsit de la seva ànima.
Tot això des de la humilitat, el respecte i la compassió que dóna haver transitat pel dolor profund i el propi treball de transformació i autosanació.

Coneixedor de diverses ensenyances i tradicions i practicant de tècniques de meditació i autoconeixement.
Treballant des del 2009 amb els sons harmònics i les vibracions de diversos instruments juntament amb el cant terapèutic, i especialitzat en la seva utilització i aplicació en sessions individuals i grupals, concerts meditatius i activitats relacionades amb l’escolta interna, el despertar i l’expansió de la consciència, amb el desenvolupament personal i espiritual.

“Podràs recórrer el món, però hauràs de tornar a tu.”

Krishnamurti

Back To Top
Contacteu-nos a través de WhatsApp
Contacteu-nos a través de WhatsApp